Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:58 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânărul constănţean, acuzat că şi-a ucis iubitul din Gherla, a fost prins!

ro

12 Jun, 2015 11:27 1149 Marime text
 
Tânărul din Constanţa, acuzat de tentativă de omor, a fost prins la Cluj-Napoca. Acesta ar fi înjunghiat un bărbat în Gherla, cu care avea o relaţie de ceva timp. Vlad Bondrea a fost reţinut de poliţiştii clujeni pe strada 21 Decembrie 1989. Acesta este acuzat de tentativă de omor şi tâlhărie, după ce l-a atacat cu cuţitul pe bărbatul din Gherla în locuinţa acestuia şi a plecat cu peste 1.000 de lei şi un card bancar.
„În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii de investigaţii criminale au depistat şi reţinut, pentru 24 de ore, un tânăr, bănuit de comiterea infracţiunilor de tentativă de omor şi tâlhărie. Bărbatul, de 18 ani, din judeţul Constanţa, a fost identificat ieri, în jurul orei 23:50, pe strada 21 Decembrie 1989, din municipiul Cluj-Napoca. În fapt, la data de 10 iunie a.c., pe fondul unui conflict spontan, persoana în cauză ar fi agresat un bărbat, de 52 de ani, din Gherla, provocându-i leziuni care i-ar fi pus viaţa în pericol. Ulterior, conform celor reclamate de victimă, tânărul ar fi părăsit locuinţa cu peste 1.000 de lei şi cu un card bancar, a cărui PIN a fost comunicat sub constrângere”, au anunţat poliţiştii clujeni.
Aceştia continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale,  sub coordonarea unităţii de parchet competente, urmând ca tânărul să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii