Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Cristina Georgiana Diea, în arest la domiciliu A încercat să păcălească un fost polițist prin metoda "Accidentul"

ro

19 Apr, 2015 12:41 2949 Marime text
Poliţiştii Secţiei 2 din Constanţa au fost sesizaţi, ieri, prin 112, de către un poliţist în rezervă, în vârstă de 54 de ani din Constanţa, despre faptul că a reţinut o femeie care a încercat să îl înşele prin metoda accidentul.
 
Bărbatul a declarat că a fost sunat de un alt bărbat care s-a recomandat ca fiind avocatul fiului său, spunând că acesta din urmă a fost implicat într-un accident rutier în Bucureşti şi a cerut suma de 4.500 de euro pentru despăgubiri.
 
Înţelegând faptul că este o înşelăciune, poliţistul în rezervă a declarat că acceptă să ofere banii aşa-zisului avocat, anunţând Poliţia.
 
În momentul în care la domiciliul său s-a prezentat o femeie pentru a ridica banii, bărbatul de 54 de ani a reţinut-o până la sosirea oamenilor legii.
 
Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, identificând-o pe Cristina Georgiana Diea, de 18 ani, din Galați. Ea le-a declarat oamenilor legii că a fost contactată telefonic de cei care au pus la cale înșelăciunea și că nu știe cine sunt.
 
În cauză, tânăra a fost reţinută pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, urmând a fi prezentată, astăzi, instanţei cu propunere corespunzătoare.

UPDATE ora 18.55


Magistrații au decis ca tânăra abia trecută de vârsta adolescenței să fie plasată în arest la domiciliu pe perioada cercetărilor.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii