Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:49 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânără prinsă în timp ce vindea jumătate de kilogram de heroină

ro

18 Aug, 2015 15:41 2184 Marime text
 
Polițiștii de combatere a criminalității organizate au prins în flagrant o femeie în timp ce încerca să comercializeze heroină. Femeia a fost reținută pentru 24 de ore.
 
Polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti – Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Ilfov și procurorii DIICOT Bucureşti au documentat activitatea infracţională a unei femei, de 32 de ani, din București, pe linia comercializării  drogurilor de mare risc. Polițiștii au prins-o în flagrant, ieri, în timp ce încerca să comercializeze aproximativ 500 de grame de heroină, contra sumei de 11.000 de euro.
 
De asemenea, în urma percheziției domiciliare la adresa unde persoana bănuită depozita drogurile, au fost descoperite 1.000 de grame de heroină, destinată comercializării. Drogurile au fost indisponibilizate.
 
Cea în cauză a fost condusă sediul DIICOT, unde s-a dispus reţinerea preventivă pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinere şi distribuire de droguri de mare risc,  urmând ca astăzi, 18 august, să fie prezentată Tribunalului Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă.

Sursa foto: europafm.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii