Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:59 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Tânăra, din Constanţa, decedată în atentatul de la Londra va fi înmormântată. Iată când şi unde va fi depus trupul fetei

ro

11 May, 2017 14:41 7532 Marime text
 
Trupul tinerei Andreea Cristea, din Constanţa, ucisă în atentatul de la Londra, va fi adus în această seară, cu avionul, pe Aeroportul Bucureşti Otopeni.
 
Aceasta a decedat în urma unui atentat terorist la Westminster, miercuri, 22 martie, anul acesta, după ce un autocamion a intrat în mulţimea aflată la plimbare.

Citeşte şi

 
Atentatul s-a soldat cu cinci morți și zeci de răniți, printre aceştia numărându-se şi Andreea I prietenul ei din Constanţa.
Ulterior fata a fost supusă unei intervenţii chirurgicale complicate pentru a-i fi salvată viaţa, dar din păcate aceasta a decedat. 
 
Sora sa a postat, ieri, pe pagina de Facebook următorul mesaj:
 

Se pare ca a sosit momentul sa parcurgem acel ultim drum dar .... nu ne vom lua rămas bun niciodată pentru ca vom fi mereu împreună!!!
Trupul neînsuflețit al Andreei va fi depus joi, 11.05.2017, începând cu ora 21.00 la Casa Mortuara - Casa Luminii din str. Baraganului, nr.12, Constanța.

Slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, 13.05.2017 ora 12.00, la Biserica Sfânta Maria (zona Far) iar înmormântarea va avea loc la cimitirul Anadalchioi.

 

Citeşte şi


Reamintim că la vremea respectivă consilierul local municipal Andrei Popescu a confirmat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, că cele două persoane surprinse în atacul de la Londra sunt din Constanţa.

 
„Sunt constănţeni şi erau plecaţi în Londra, într-un city break”, ne-a spus Andrei Popescu. 

De asemenea, a precizat că prietenii lor apropiaţi îndeamnă la linişte. Cei doi sunt Andrei Burnaz, inginer, și Andreea Cristea, arhitect.

UPDATE
Trupul neînsuflețit al Andreei Cristea, victimă a atentatului terorist de la Londra din 22 martie, va fi repatriat în cursul zilei de joi, informează Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

"La data de 9 mai, autoritățile britanice au comunicat Ambasadei României la Londra finalizarea procedurilor privind investigațiile medicale și posibilitatea repatrierii trupului neînsuflețit al cetățeanului român, victimă a tragicului atentat terorist produs în data de 22 martie la Londra, pentru a fi înmormântată în România. Misiunea diplomatică a întreprins toate demersurile necesare repatrierii, care va avea loc în data de 11 mai. Toate costurile privind pregătirea trupului neînsuflețit și transportul până la Constanța vor fi suportate de către Ambasada României la Londra, din fondurile special alocate în bugetul MAE pentru gestionarea situațiilor de criză consulară", precizează sursa citată, în comunicat




 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii