Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:27 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânără decedată într-un teribil accident de circulaţie. Furase mireasa şi se ducea la mire pentru negociere privind răscumpărarea

ro

20 Aug, 2017 10:38 6404 Marime text
O tânără în vârstă de 18 ani a murit într-un groaznic accident rutier produs noaptea trecută în timp ce se întorcea, alături de mai mulți prieteni, la nunta prietenei sale, după ce furaseră mireasa, şi doreau să ajungă la mire pentru negocierea tradiţională privind răscumpărarea.

Nenorocirea s-a produs la ieșire din localitatea Smârdan, județul Buzău. Tânăra de 18 ani se afla la volanul mașinii, iar în dreapta sa era o altă fată, în vârstă de 19 ani.
 

După ce au furat mireasa, cele două fete, alături de alți prieteni, au dus-o într-o discotecă unde s-au distrat câteva minute. Ulterior, au pornit spre localul unde era organizată nunta, iar pe drum tânăra de 18 ani a apăsat prea tare pedala de accelerație și a pierdut controlul volanului.


Mașina scăpată de sub control s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului și apoi s-a răsturnat. În urma impactului, șoferița a murit pe loc, în timp ce prietena ei a fost rănită și transportată la spital.

Sursa text si foto: observator.tv
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii