Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:51 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - Tânără decedată în tragedia de pe strada Interioară Maria Alexandra, condusă pe ultimul drum (galerie foto)

ro

09 Jun, 2014 13:11 5465 Marime text
Maria P., fiica fostului preot din Topraisar, decedată vineri seara în urma unui accident rutier grav care a avut loc pe strada Interioară din Constanţa, este condusă azi pe ultimul drum. Cortegiul funerar se află în aceste momente la Biserica Sf. Ilie din Techirghiol. Maria P. avea doar 14 ani şi era elevă în clasa a VII-a în cadrul Liceului Teoretic „Emil Racoviţă” din Techirghiol.
Amintim că, vineri seară, în urma unei tragedii rutiere, doi tineri şi-au pierdut viaţa. În cauză, unul dintre şoferi a fost arestat pentru 30 de zile, iar un al doilea şofer este cercetat în stare de libertate.

UPDATE
În aceste momente, cortegiul funerar s-a pus în mişcare, plecând de la Biserica Sf. Ilie către cimitirul din localitate. Au venit să o conducă pe ultimul drum şi să îi aducă un ultim omagiu colegii, prietenii şi familia. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Constanteanu' 09 Jun, 2014 13:31 D-zeu sa ii ierte! Pacat, alte vieti irosite. Daca nu aveau copii, si mai mare pacat. Mult curaj parintilor si familiei! Mai multa responsabilitate la volan, va rog! Va rog sa va ganditi ca decat sa goniti pe strazi si sa castigati 5', puteti sa sofati la o viteza normala si cu acele 5' in plus petrecute in masina, sa faceti ceva util. Sa va planificati seara/ziua, sa va ganditi la o solutie la o pb pe care o aveti, etc. Viata trebuie pretuita. Ganditi-va inainte de a urca la volan ca vreti sa ajungeti bine acasa. Ei bine, asa vor si ceilalti soferi sau pietonii. In Luxemburg, soferii se opresc si iti indica cu curtoazie ca poti sa treci strada. E o curtoazie invatata in urma unor amenzi grele insa a avut efectul scontat. Sa conduceti bine! :)