Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:58 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânăr urmărit internaţional de autorităţile belgiene, depistat de poliţişti

ro

12 Dec, 2017 13:25 1508 Marime text
Poliţiştii din Maramureş au depistat un bărbat urmărit internaţional de autorităţile din Belgia, pentru infracţiuni contra proprietăţii şi persoanei.

Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE a Poliţiei Române.

La data de 11 decembrie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Maramureş au depistat, pe raza localităţii Făureşti, un bărbat, de 20 de ani, urmărit internaţional.

Pe numele său organele judiciare din Belgia au emis mandat european de arestare pentru comiterea de infracţiuni contra proprietăţii şi persoanei.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului Sirene din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Cel în cauză a fost reţinut şi prezentat magistraților, fiind dispusă arestarea sa pentru 30 de zile și demararea procedurilor în vederea predării către organele judiciare belgiene.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii