Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:08 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânăr român, arestat în Italia după ce ar fi violat patru femei

ro

14 Oct, 2017 13:20 2067 Marime text
Cristi Popa, tânărul român arestat în după-amiaza de sâmbătă, 7 octombrie 2017, fiind suspectat că a violat și jefuit cel puțin trei femei în 15 zile, este acuzat acum de un alt viol care a avut loc în parcul Villa Borghese, în data de 18 septembrie 2017. Rezultatul testului ADN a arătat că tânărul în vârstă de 25 de ani este vinovat de incident, relatează Rotalianul.com.

Potrivit autorităților citate de ziarul Il Messaggero, Cristi Popa a imobilizat și violat o femeie fără adăpost de 57 de ani, de naționalitate germană, în interiorul parcului din centrul capitalei italiene, în același mod în care a abuzat și de celelalte trei femei care se prostituau pe via Salaria. Testul ADN a confirmat astăzi suspiciunile autorităților.

Conform informațiilor, femeia de 57 de ani a fost violată de tânărul român în jurul orei 0:00 a zilei de 18 septembrie, într-o zonă a parcului care nu este luminată și unde de obicei își caută adăpost oamenii străzii. Agresorul s-ar fi apropiat de ea, oferindu-i de băut, apoi ar fi început să o agreseze și să o violeze, lăsând-o în stare de șoc, legată cu o pereche de șireturi.

Bărbatul a fost oprit de polițiști în după-amiaza zilei de 7 octombrie pe via Salaria, acesta aflându-se la bordul unui scooter negru, marca Kymco, care corespundea perfect cu cel descris de victimele sale de pe via Salaria și care a fost înregistrat și de camerele de filmat din zona în care a avut loc ultima agresiune, în data de 5 octombrie.

Potrivit autorităților, Cristi Popa locuia într-o fabrică abandonată din localitatea Monterotondo, provincia Roma, unde în urma percheziției anchetatorii au găsit telefoanele mobile jefuite de la victimele sale.

Tânărul infractor se află acum în arest preventiv în penitenciarul Regina Coeli, în așteptarea unei decizii din partea procuraturii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii