Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:39 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bătut cu bâta de un consătean din Siliştea Tânăr, arestat preventiv pentru tentativă de omor

ro

05 Apr, 2015 10:34 1774 Marime text
Florin Bădeliţă, de 28 de ani, din satul Ţepeş Vodă, comuna Siliştea, a fost reţinut pentru 24 de ore şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa, bărbatul fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor.
 
Potrivit poliţiştilor, acesta este bănuit că, la data de 29 martie, a fost implicat într-o altercaţie în urma căreia a agresat două persoane. Din cercetări, a rezultat  faptul că ce-a doua persoană vătămată, Liviu Laurenţiu N., a fost lovit de mai multe ori cu un par din lemn în zonele capului, toracică şi a membrelor superioare, de Florin Bădeliţă.

Cu ocazia examinării medico-legale s-a concluzionat că: „N. LIVIU LAURENŢIU prezintă leziuni traumatice-plăgi contuze la nivel frontal înalt parietal stâng şi occipital, echimoză ochi drept, escoriaţii piramidă nazală şi fracturi ale oaselor feţei, care s-au putut produce prin lovire cu corpuri dure. Leziunile traumatice pot data din 29.03.2015 şi necesită circa 16-18 zile îngrijiri medicale de la data producerii, dacă nu survin complicaţii. Leziunile traumatice nu au pus viaţa victimei în primejdie şi nu au fost constatate urmări din cele prevăzute de art. 194 CP”.

Având în vedere împrejurările concrete în care s-a comis fapta, concluziile medico-legale şi probatoriul administrat în cauză, Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa continuă cercetările în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor, iar în urma audierii inculpatului Florin Bădeliţă, de 28 de ani, fost luată măsura reţinerii acestuia pentru o perioadă de 24 ore. Potrivit portalului instanţelor de judecată, tânărul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. În aceeaşi cauză mai este cercetat şi Sorin Calcan, faţă de care magistraţii au respins cererea de arestare. Totodată, în dosar apare şi Marian Bădeliţă, iar faţă de acesta cel mai probabil vor lua o măsură într-o viitoare şedinţă de judecată.

După cum menţionam, faptele ar fi avut loc la data de 29 martie, în localitatea Țepeș Vodă, acolo unde cei doi s-au luat la bătaie cu alți tineri, motivul scandalului fiind acela că animalele unora intrau pe pământul celorlalți și provocau distrugeri.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii