Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:34 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânăr comerciant de ţigări netimbrate, depistat, de dimineaţă, în zona Gării Constanţa

ro

27 Jun, 2016 09:33 2227 Marime text
În această dimineaţă, în jurul orei 6.30, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa au depistat un tânăr care comercializa ţigări, fără îndeplinirea condiţiilor legale.

Un constănţean, în vârstă de 19 ani, intenţiona să vândă trecătorilor 40 pachete de ţigări fără timbre accizabile, inscripţionate cu numele mai multor mărci, în zona gării CFR Constanţa.

Jandarmii au întocmit procesul-verbal de sesizare, conform prevederilor Codului de Procedură Penală, pe care l-au înaintat împreună cu bunurile găsite asupra făptuitorului, lucrătorilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa,  în vederea continuării cercetărilor.

Se recomandă etăţenilor să nu achiziţioneze ţigări ce nu îndeplinesc condiţiile legale de comercializare şi să sesizeze autorităţile atunci când observă astfel de fapte.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Dani 07 Sep, 2016 07:43 Si in tomis 3 e plin de comercianti de tigari numai ca pe ei nu ai vad jandarmii cand ies la plimbare prin piata,daca ar fi imbracati in civil(mai prost imbracat nu la costum) sigur ar depista cel putin 5 persoane