Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:57 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Talharii de la Cafe Cafe, in instanta cu propunere de arestare preventiva

ro

01 Jun, 2010 13:50 2099 Marime text

cap_3.jpgCei trei hoţi care au dat lovitura, ieri , la restaurantul Cafe Cafe, au fost prinşi azi-noapte în jurul orei 3.00, de către poliţiştii Secţiei 3 şi ai Serviciului investigaţii criminale, cu ajutorul Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă. Potrivit poliţiştilor, autorul jafului este Cezar Stăncescu, de 22 de ani din Constanţa.

Acesta a fost angajat al restaurantului până vineri, când i-a fost întreruptă activitatea. Stăncescu a fost ajutat de doi complici, unul care l-a aşteptat cu maşina şi altul care a ascuns banii. Ambii complici sunt din Constanţa, Costin Ion, de 19 ani şi Laurenţiu Târziu, de 23 de ani.

Cei trei se află în prezent în arestul IPJ Constanţa, urmând ca în cursul zilei să fie duşi la Judecătoria Constanţa cu propunere de arestare preventivă pentru tâlhărie şi complicitate la tâlhărie. Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 90%, fiind recuperate şi cele două laptopuri.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Constanţa, Radu Croitoru, starea paznicului este în continuare foarte gravă, acesta fiind internat la Spitalul de Urgenţă Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii