Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:34 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tâlhărie în miez de noapte la Valu lui Traian, județul Constanța. Un bărbat a fost agresat și tâlhărit în propria casă

ro

15 Feb, 2019 10:30 3538 Marime text
Un bărbat bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie calificată a fost prins la scurt timp de polițiștii constănțeni. 

În această dimineață, în jurul orei 03:15, un bărbat, de 44 de ani, a sesizat polițiștii din cadrul Secției 1 Rurală Constanța despre faptul că, o persoană necunoscută ar fi pătruns în locuința sa, din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, constând în ochelari, cabluri și dispozitive telefonice și un card de alimentare combustibil. În momentul surprinderii, persoana în cauză ar fi lovit victima, pentru a-și asigura scăparea, ulterior fugind.

Potrivit IPJ Constanța, la fața locului, s-a deplasat un specialist criminalist cu câinele de urmă,  persoana în cauză, fiind vorba despre un bărbat, de 34 de ani, din municipiul Fetești, județul Ialomița, fiind identificată.

”În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată. Prejudiciul, de aproximativ 1000 de lei, a fost recuperat în totalitate” - au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii