Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:14 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

"Talent Cup 2012" - U17 Academia Hagi - Inter Milano 0-1

ro

21 Aug, 2012 19:17 1787 Marime text
În această după-amiază au debutat, pe stadionul "Orăşenesc" Ovidiu, confruntările celui mai puternic turneu amical organizat anul acesta în România la nivelul copiilor şi juniorilor - "Talent Cup" U17 (jucători născuţi după 1 ianuarie 1995).

Meciul de deschidere a opus formaţiile Academia Hagi şi Inter Milano. Întâlnirea a debutat cu o ocazie a constănţenilor în min.5, când portarul Mainini a intervenit în două rânduri la finalizările lui Luduşan şi Mihai. Marin l-a încercat şi el de la distanţă pe Mainini (min.9 şi min.30), înainte ca Vînă să trimită în bară în min.31! Finalul reprizei a aparţinut tot constănţenilor. Mai întâi Marin a trimis din lovitură liberă (min.40) şi Mainini a respins în corner, pentru ca în min.45 Bălaşa, scăpat singur cu portarul, a trimis în goalkeeper-ul oaspeţilor! Singura şansă a italienilor s-a consumat în prelungirile primei părţi, Bigotto reluând peste poartă de la marginea careului. Prima acţiune importantă de poartă a reprizei secunde s-a soldat cu gol: Bigotto l-a servit ideal în careu pe Ogunseye, care a înscris cu un şut plasat, 0-1.Academia Hagi n-a acuzat şocul şi a încercat poarta adversă prin noul intrat Mitriţă, care a şutat în două rânduri de la distanţă (min.69, min.73), însă de fiecare dată portarul italienilor a fost la post. În replică, Rotariu nu s-a lăsat nici el mai prejos şi a intervenit de două ori în faţa lui Bigotto în aceeaşi fază (min.75). Finalul a fost încins, cu Academia Hagi căutând golul egalizator. Cel mai periculos om al gazdelor s-a dovedit a fi tot Mitriţă: după ce l-a întins de două ori pe Mainini (minutele 84 şi 90+1), atacantul Academiei Hagi a irosit o şansă uriaşă în cel de-al doilea minut al pşrelungirilor, când a reluat peste poartă din doar 8m. Rezultat final: Academia Hagi - Inter Milano 0-1.

Au evoluat formaţiile - Academia Hagi (antrenor Cristian Cămui): Rotariu - Bălaşa (67 Torişte), Hodorogea, Boitoş (86 Iacob), Târnovan - Marin (86 Gogan), Gheorghe (67 Ciurea), Vasile - Vînă (67 Tudoran), Luduşan (46 Deac), Mihai (58 Mitriţă); Inter Milano (antrenor Sergio Zanetti): Mainini - Cossa, Paramatti, Di Stefano, Fasoli - Moreo, Giovanditti, Cannataro - Losada, Ogunseye, Giovanditti. Au mai jucat: Manolache, Businaro, Nchama, Palmieri, D'Auria, Maiorano.

Au arbitrat: Eduard Ioniţă - Florin Iacob, Erchian Ionuş.

http://academiahagi.ro/ro/stiri-si-noutati/talent-cup-2012-u17-academia-hagi-inter-milano-0-1-galerie-foto

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii