Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:03 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sven-Joachim Irmer, directorul KAS România, prezent în faţa tinerilor liberali din Constanţa

ro

25 Mar, 2015 11:31 1684 Marime text
Sven-Joachim Irmer, directorul Fundației Konrad Adenauer pentru România și Republica Moldova, a răspuns pozitiv la invitația senatorului Christian Gigi Chiru, co-președinte PNL Constanța, de a le vorbi tinerilor liberali despre “Rețeta de succes a economiei germane. Economia socială de piață", se arată într-un comunicat PNL remisa zi redacţiei.
 
Astfel, în cadrul întâlnirii, directorul KAS România a explicat necesitatea implementării economiei sociale de piață în condițiile reconstrucției germane de după război. Încurajarea antreprenoriatul, ocrotirea demnității umane, susținerea libertății și performanței individuale sunt principiile cheie ale succesului german. Statul are obligația de a fi responsabil și cu cei vulnerabili, prin asigurarea protecției sociale sub domnia legii și a corectidunii.
 
În opinia directorului KAS,tinerii au obligația  de a forța schimbarea vechilor reguli din politică. ”Tinerii au obligația de a sesiza orice derapaj politic sau administrativ. Generația voastră are obligația să fie mai vocală, să iasă în stradă, să transmită mesaje zilnic. Dacă tinerii sunt silențioși și tac, atunci nici restul societății sau al politicii nu se va exprima”, a afirmat Sven Joachim Irmer, se mai arată în comunicatul citat.

Fundația Konrad Adenauer susține dezvoltarea societății civile românești, dar și a cadrelor tinere de partid.
 
Evenimentul s-a derulat în prezența a peste 140 de tineri liberali, dar și membri ai societății civile, interesați de subiectul economic.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii