Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:10 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sute de mii de ţigarete de contrabandă, ridicate de polițiști

ro

14 Sep, 2016 11:27 1637 Marime text
În seara zilei de ieri, în jurul orei 23.50, polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice – IGPR, împreună cu polițiștii din cadrul IPJ Suceava, au surprins în flagrant delict patru persoane în timp ce încărcau într-un autotovehicul, prevăzut cu un spațiu destinat disimulării bunurilor, 30.000 de tigarete de proveniență Ucraina.

Ulterior, în urma  unei percheziții, polițiștii au descoperit, într-un spațiu disimulat aflat în pivnița casei, 540.000 de țigarete produse în Ucraina.
De asemenea, au fost identificați trei bărbați, cu vârste cuprinse între 33 și 46 de ani și o femeie, de 33 de ani, bănuiți de implicare în activitatea ilicită.  

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, prejudiciul estimat fiind de 285.000 de lei.
Față de cele patru persoane s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 pentru a dispune cu privire la formularea către instanța de judecată a propunerilor de măsuri preventive, arată un comunicat al IGPR.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii