Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:12 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sute de mii de perechi de şosete nedeclarate, descoperite la PTF Constanţa Sud Agigea

ro

12 Sep, 2015 12:16 1474 Marime text
 
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu inspectorii vamali au descoperit într-un container sosit în PTF Constanţa Sud Agigea, 193.800 de articole de îmbrăcăminte, cu o valoare de aproximativ 387.000 lei, care nu fuseseră declarate la intrarea în ţară.
 
Astfel, ieri, poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Constanţa Sud Agigea împreuna cu inspectorii vamali au efectuat, pe baza analizei de risc, controlul unui container sosit din China pe adresa unei societăţi comerciale din judeţul Teleorman.

În urma controlului, au fost descoperite 193.800 articole de îmbrăcăminte (seturi de perechi şosete din material sintetic şi bumbac), cu o valoare de aproximativ 387.000 lei., care nu fuseseră declarate la intrarea în ţară.

Cantitatea de bunuri a fost indisponibilizată de către lucrătorii vamali, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

Poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penală administratorului societăţii comerciale în cauză, un cetăţean român în vârstă de 23 de ani, domiciliat în judeţul Teleorman, pentru săvârşirea infracţiunii de „folosire de acte nereale faţă de autoritatea vamală”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 272 din Legea 86/2006 privind Codul Vamal.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii