Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:31 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sute de litri de motorină confiscaţi la Cernavodă

ro

24 Oct, 2016 17:45 1598 Marime text

Pe 21 octombrie, în jurul orei 13.40, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului PF Cernavodă, aflaţi în misiune specifică pe fluviul Dunărea, au observat, în dreptul kilometrului fluvial 301, o ambarcaţie din tablă cu motor, ce era acostată la mal, în care se afla o persoană de sex masculin.
 
S-a procedat la verificarea ambarcaţiunii şi legitimarea bărbatului, un român, de 36 ani, domiciliat în județul Constanța, care nu își justifica prezența în zonă. În urma controlului  ambarcaţiei a fost descoperită cantitatea de 200 litri produs petrolier cu miros specific de motorină, depozitată în flotorul ambarcaţiunii, pentru care persoana în cauză nu a putut prezenta documente de provenienţă.
 
Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării ambarcaţia şi motorul acesteia, precum și produsul petrolier, evaluat la aproximativ 1.000 lei, iar în cauză a fost întocmită lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 228, alin 1, Cod Penal.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii