Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:47 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suspecţi identificaţi şi reţinuţi pe bază de ordonanţă

ro

11 Feb, 2015 12:26 1583 Marime text
Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa au demarat investigaţiile în cazul unui furt de telefon.

Potrivit poliţiştilor, în seara zilei de 6 februarie, la ora 18.30, persoane necunoscute au smuls un telefon din mâna unei tinere, de 25 ani, care se deplasa (vorbind la telefon) pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu. În urma cercetărilor, au fost identificaţi şi reţinuţi pe bază de ordonanţă trei tineri de  21, 15, respectiv 14 ani.
 
În cursul acestei zile, cei trei vor fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, pentru tâlhărie.

De asemenea, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale a identificat un bărbat de 30 de ani din sat Corbu, bănuit de comiterea unui furt de telefon mobil, din buzunarul unui tânăr care se afla în autobuzul de pe ruta 101C, faptă comisă la data de 13.11.2014.

Telefonul sustras a fost recuperat, faţă de bănuit fiind luată măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe Lângă  Judecătoria Constanța cu propunere de sesizare a instanţei de judecată în vederea luării măsurii arestării preventive.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii