Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:55 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Surse PC solicită funcţia de viceprimar al Sectorului 3, deţinută de liberalul Cristian Tudorache

ro

22 Dec, 2014 20:15 1748 Marime text
Partidul Conservator Sector 3 solicita functia de viceprimar al Sectorului 3 in urma discutiilor avute cu conducerea centrala a Partidului la Biroul Politic din data de 14 Decembrie 2014.

Surse spun că membri ai PC Sector 3 au cerut sprijin mai multor vicepresedinti din Biroul Executiv, cat si presedintelui Partidului Conservator, Daniel Constantin, in vederea obtinerii functiei de viceprimar la sectorul 3, acestia oferindu-se sa ii ajute pentru a obtine functia de viceprimar.

In urma discutiilor se preconizeaza ca functia va fi ocupata de catre Elena Petrescu, presedintele Partidului Conservator Sector 3.
 
Partidul Conservator Sector 3 are in momentul acesta 3 consilierii locali, Tiberiu Horcea, Valentin Voicu si Elena Petrescu, presedintele Partidului Conservator Sector 3. Acestia sustinuti si de cei doi consilieri ai PPDD si PLR, cat si de catre PSD.

Actualmente viceprimar al Sectorului 3 este Cristian Tudorache – PNL, care este criticat in ultima perioada pentru dezastrul pe care l-a provocat la institutiile aflate in subordinea lui, cat si relatiile cu fostul director al Directiei Piete, care este cercetat pentru fapte de coruptie. 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii