Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:25 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Surse MRU se întoarce în PNL, cu Forţa Civică cu tot

ro

03 Jul, 2014 23:56 2387 Marime text
Mihai Răzvan Ungureanu se întoarce cu adevărat acasă, în PNL, aşa cum le spunea liberalilor de pe scena Congresului. Surse din conducerea PNL au explicat că liberalii vor face o fuziune prin absorbţie cu partidul lui Ungureanu, Forţa Civică, scrie stiripesurse.ro. Conform unor surse, fuziunea dintre PNL şi Forţa Civică se va face până la Congresul reunit al PNL-PDL, care va avea loc pe data de 19 iulie.
 
În ultima perioadă, între Mihai Răzvan Ungureanu şi liderii PNL au avut loc mai multe întâlniri, iar ipoteza  fuziunii nu a fost negată. Pe 19 iunie, MRU a avut o întâlnire cu Klaus Iohannis, la un hotel din Capitală, şi a recunoscut că ”există discuţii preliminare pentru fuziune”.
 
Ar vorba de un plan mai vechi, mai scrie sursa citată, pus la cale de Blaga şi Iohannis. Cele două partide urmau să facă mici fuziuni, dar în foc încrucişat, pentru ca apoi să se facă marea fuziune dintre PNL şi PDL. În acest sens, PDL a absorbit IRL-ul lui Andrei Chiliman, iar PNL va absorbi FC-ul lui Mihai Răzvan Ungureanu.
 
Sursa: stiripesurse.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii