Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:06 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Surse Mandatul prefectului Bola va fi prelungit pe perioadă determinată

ro

09 May, 2013 19:04 2375 Marime text
După ce, pe 8 noiembrie 2012, mandatul lui Bogdan Huţucă  (actualul director al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Constanţa) la conducerea Prefecturii  Constanţa a expirat, liberalii l-au susţinut, pentru funcţia de reprezentant al Guvernului în teritoriu, pe Eugen Bola. Acesta din urmă a fost numit prin detaşare, căci el este inspectorul şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Constanţa, iar numirea sa are caracter temporar.
În pofida faptului că mandatul lui Bola în fruntea Prefecturii Constanţa se apropie de final, se pare că el va rămâne, totuşi, prefect. Asta pentru că, potrivit unor surse din conducerea PNL, mandatul său va fi prelungit, fie pe trei, fie pe şase luni. În orice caz, pe o perioadă determinată.
Interesant este că, în acest moment, liberalii constănţeni nu ar avea o soluţie viabilă pentru mandatul de prefect. Nici Jean Paul Tucan căruia, susţin sursele citate, îi surâde ideea unui mandat de prefect, nici Dumitru Catană, fostul şef al IPJ Constanţa n-ar fi tocmai cele mai bune soluţii.

Rezerva PNL

Mai mult, numele lui Liviu Brăiloiu, fostul reprezentant al Guvernului în teritoriu la Constanţa, rămâne una dintre aşa numitele soluţii de avarie. Brăiloiu este în continuare considerat ca fiind persoana cea mai indicată pentru a reprezenta instituţia în relaţia cu Nicuşor Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa.
Amintim că Liviu Brăiloiu nu a confirmat, în noiembrie anul trecut, această informaţie, dar liberalii nu au renunţat la idee. Singura problemă a fost şi rămâne faptul că o posibilă propunere a lui Brăiloiu din partea PNL Constanţa pentru funcţia de prefect ar arunca în aer relaţiile dintre liberali şi social democraţi care, (doar) la nivel oficial, sunt relativ civilizate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii