Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Surse HotNews Judecătorul Stan Mustaţă, care face parte din completul de judecată din dosarul ICA - Dan Voiculescu, ridicat de procurorii DNA pentru luare de mită

ro

29 Apr, 2014 10:05 2502 Marime text
Judecatorul Stan Mustata, membru in completul de judecata care avea astazi termen in dosarul de coruptie al lui Dan Voiculescu, a fost ridicat marti dimineata de procurorii DNA, cu mandat de aducere, chiar de la sediul Curtii de Apel Bucuresti. Magistratul este suspectat de luare de mita. La inceputul lunii aprilie, judecatorul Stan Mustata a facut o cerere de recuzare in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare, in care Dan Voiculescu a fost condamnat, in prima instanta, la 5 ani de inchisoare cu executare. Stan Mustata sustinea atunci ca nu mai poate judeca dosarul lui Dan Voiculescu dupa aparitia in presa a unor materiale "neadevarate" privind presupuse interese ale magistratului. Cererea sa de recuzare a fost respinsa, insa a adus atunci si o noua amanare in dosarul lui Dan Voiculescu.

• Surse judiciare au declarat pentru Hotnews.ro ca retinerea judecatorului Stan Mustata are legatura cu dosarul lui Dan Voiculescu, dar si cu dosarul Transferurilor din fotbal, mai precis cazul Meme Stoica.
Sursa: HotNews
Sursa foto: realitatea.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii