Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:32 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Surse HotNews CSM a transmis Parlamentului zeci de amendamente la Codul penal şi Codul de procedură penală, la două luni după intrarea în vigoare a noilor coduri

ro

14 Apr, 2014 12:33 1671 Marime text
Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a transmis martea trecuta Comisiei Juridice din Senat cateva zeci de amendamente (aproximativ 50) la noul Cod Penal si noul Cod de Procedura Penala, au declarat pentru HotNews.ro surse parlamentare. Potrivit acestora, amendamentele ar urma sa fie votate si dezbatute in termen de 30 de zile la Senat - prima camera sesizata, urmind sa fie transmise apoi Camerei Deputatilor, care este camera decizionala.

UPDATE Ora 12.17: Intr-o decizie din 3 aprilie a plenului CSM (vezi PDF, pagina 2, punctul 4) se arata ca plenul si-a insusit propunerile Directiei legislatie din CSM pentru completarea legislatiei de modificarea Codului Penal si Codului de Procedura penala, "fiind necesar ca aceste propuneri si observatii sa fie sustinute ca propuneri de amendamente" la un proiect de lege aflat in dezbatere la Comisia juridica din Senat. In Hotararea CSM nu sunt indicate modificarile si completarile propuse de institutie.
Sursa: HotNews
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii