Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:54 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Surprize de la Facebook!

ro

01 Oct, 2015 18:29 1432 Marime text
Facebook, care a mizat foarte mult pe conținutul video în ultimul an, a introdus, aseară, una dintre cele mai mari schimbări de aspect, dar și de funcționalitate, din istoria platformei. Utilizatorii vor putea avea video de profil pe Facebook, în loc de poză, scrie playtech.ro.
De câțiva ani, secţiunea de profil nu a trecut prin foarte multe modificări. "Poza de copertă" și poza de profil au rămas în aceeşi formă, utilizatorii fiind mai mereu conservatori în acest sens.
Funcționalitatea este testată, deocamdată, pe grupuri mici de utilizatori din Marea Britanie și SUA, dar va ajunge, cel mai probabil, la toți utilizatorii nu peste mult timp. Este vorba, pe scurt, despre mici clipuri de şapte secunde prin care utilizatorii își pot manifesta creativitatea. Acestea vor rula în momentul în care cineva îți vizitează pagina, iar sunetul se va activa doar în cazul în care clipul este rulat pe întregul ecran.
Pe lânga asta, Facebook a mai anunțat o serie de schimbări legate de paginile de profil. Mai exact, în versiunea de mobil, fotografia de profil va fi așezată central, iar sub ea, fiecare utilizator va putea scrie o scurtă descriere, cum ar fi "Jurnalist, pasionat de ştiri auto și filme de acţiune". Și informațiile pe care le vor vedea prietenii când vor intra pe profil vor fi diferite, întrucât utilizatorul va putea personaliza fotografiile care apar în prim plan.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii