Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:12 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Surpriză pentru Băsescu. Dosarul "Nana" merge mai departe!

ro

01 Oct, 2015 16:15 1817 Marime text
Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a anunțat, astăzi, că magistrații Curții de Apel București au decis ca „Dosarul Nana” să meargă mai departe. Practic, Curtea de Apel a admis contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Călăraşi și a respins ca neîntemeiate cererile şi excepţiile formulate de către mai mulţi inculpaţi din dosarul intitulat generic „Dosarul Nana”.
"Prin încheierea nr. 1093/C din data de 30 septembrie 2015, Curtea de Apel Bucureşti a admis contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Călăraşi, iar în baza art. 346 alin. 1 Cod de procedură penală a respins ca neîntemeiate cererile şi excepţiile formulate de către mai mulţi inculpaţi din dosarul intitulat generic „Dosarul Nana", arată Biroul de Informare al Parchetului ICCJ. Totodată Curtea a constatat legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 236/P/2014 al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia de urmărire penală şi criminalistică.
Reamintim faptul că, "procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au dispus sesizarea instanţei prin rechizitoriul întocmit la data de 5 mai 2015 în cauza având ca obiect reconstituirea dreptului de proprietate şi arendarea unor terenuri amplasate pe raza comunei Nana, judeţul Călăraşi", a anunțat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, printr-un comunicat de presă.


sursa foto: romaniatv.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii