Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:54 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Surpriză în cazul atacului de la Nisa. Atentatorul de la Nisa era cunoscut Poliției pentru antecedentele sale

ro

15 Jul, 2016 09:32 3382 Marime text
Şoferul camionului ucigaș de aseară, de la Nisa, era cunoscut Poliţiei pentru fapte de violenţă şi utilizare de arme, potrivit canalului de televiziune BFMTV, care adaugă că acesta dispunea de un pistol de calibru mic, precum şi de câteva grenade şi arme de război false. Există informații potrivit cărora, șoferul ar fi tras mai multe focuri cu pistolul înainte de a fi ucis. O grenadă nefuncţională, precum şi arme de război false au fost găsite în camion.
 
Amintim că 84 de persoane (conform ultimului bilanț din această dimineață) au fost ucise aseară de un bărbat care a izbit cu al său camion greu mulţimea adunată pentru a urmări focul de artificii de 14 iulie pe Promenade des Anglais, zonă foarte frecventată de turişti.
 
Un martor care afirmă că a asistat la atac de la început până la sfârşit a relatat canalului BFMTV că atacatorul a scos o armă şi a început să tragă asupra poliţiştilor. Aceştia "l-au ucis şi capul lui a ieşit prin geamul camionului", a adăugat acelaşi martor, informează agerpres.ro.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii