Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suporterii maghiari, duși cu autobuze RATB la Arena Națională

ro

11 Oct, 2014 13:46 1188 Marime text
Suporterii unguri care au venit la Bucureşti cu trenul pentru meciul de fotbal România-Ungaria sunt duşi de la gară direct la stadion, cu 15 autobuze ale Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB), în care vor fi şi jandarmi, transmite Mediafax.
 
După meci, suporterii vor fi transportaţi înapoi la gară tot cu autobuzele RATB.
 
Fanii unguri au fost implicaţi în incidente la precedentul meci România-Ungaria, jucat la Bucureşti în 6 septembrie 2013. Atunci, ei au fost recalcitranţi la Gara de Nord, unde au folosit fumigene şi au încercat să forţeze dispozitivele de ordine, dar şi în Centrul Istoric, după ce s-au arătat deranjaţi de prezenţa echipelor de filmare ale televiziunilor de ştiri. 

Fanii maghiari, supravegheați din elicopter

"Trenul de aur", tractat de o locomotivă pictată cu chipurile celor mai cunoscuţi fotbalişti din Ungaria, a plecat la 16.15, vineri, din capitala ungară. Acesta va pleca la ora 23.00, după meci, de la Bucureşti, urmând să ajungă la Budapesta, duminică la ora 13.50. Fanii au aruncat fumigene şi petarde la intrarea în gara Băneasa, iar pe tren erau arborate steaguri ale Ungariei.
 
Aproximativ 3000 de suporteri, conform FRF, vin la Bucureşti, atât cu trenul, cât şi cu maşini personale. Autorităţile române şi maghiare au luat decizia de a-i trasporta direct la stadion pentru evitarea incidentelor de anul trecut.
 
Pe traseul de la gara Băneasa până la stadion, transportul va fi supravegheat şi cu ajutorul unui elicopter al Inspectoratului General pentru Aviaţie, pentru a avea imagini în timp real de pe traseu şi a evita eventuale incidente.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii