Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:45 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suporter Spirit Club Farul Constanţa şi-a prezentat proiectul (video)

ro

27 Oct, 2016 16:25 5090 Marime text
Proiectul Suporter Spirit Club Farul Constanţa a fost prezentat, astăzi, într-o conferinţă de presă desfăşurată la sediul FC Farul, la care au participat Marcel Lică (preşedintele SSC Farul), Radu Lefca (director de marketing), Ion Barbu şi Gică Mina (antrenori), George Simencu (suporter şi membru cotizant) şi Alexandru Grigoraş (jucător).

Echipa SSC Farul, care activează în Liga a 4-a a judeţului Constanţa, e lider cu punctaj maxim în clasament şi îşi propune să ducă mai departe spiritul FC Farul, având ca obiectiv promovări în fiecare an, până în Liga 1. „Avem o echipă frumoasă, care creşte frumos. Ne mândrim cu o galerie de Liga 1“, a spus Ion Barbu. SSC Farul face paşi importanţi pentru revenirea acasă, pe stadionul Farul (deocamdată susţinând meciurile de pe teren propriu pe arena ITC). De asemenea, clubul se preocupă de recuperarea semnelor distinctive ale FC Farul (palmares, siglă, culori).

„În fotbalul românesc, e nevoie de cluburile de tradiţie, de imaginea unui brand, de sânge proaspăt“, a spus Marcel Lică. „Mă bucur că fac parte din acest proiect, alături de oameni cu inima deschisă. Partea de marketing îşi face simţită prezenţa“, a arătat Radu Lefca. „E o provocare pentru mine să joc la SSC Farul. Am ales cu sufletul. Aici e casa mea. Obiectivul nostru e să câştigăm toate meciurile şi să promovăm“, a punctat Alex Grigoraş.


Clubul îşi desfăşoară activitatea pe baza cotizaţiilor suporterilor şi din sponsorizări. „Ne dorim să readucem în rândul constănţenilor bucuria de a veni la fotbal“, a spus George Simencu. „Proiectul nostrum merge şi sper ca de la an la an să fie mai bine, echipa să ajungă în Liga 1 şi să devină o forţă a oraşului“, a menţionat Gică Mina.             
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii