Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:22 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Superkombat intră pe piaţa din America. Moroşanu, cap de afiş

ro

10 Feb, 2016 17:22 1475 Marime text
La cinci ani de la lansare, promoţia românească Superkombat va organiza, pe 26 martie, la San Juan, capitala statului Puerto Rico, primul mare eveniment al anului pe reguli K-1, unde cap de afiş va fi confruntarea dintre Cătălin Moroşanu şi cel mai bine cotat greu britanic, gigantul Daniel Sam.
 
Evenimentul de la San Juan va fi o premieră, fiind primul de pe teritoriu american. Acesta va fi transmis în direct în peste 100 de ţări, printre care şi România. În deschidere vor lupta şi români din noua generaţie, precum Sebastian Cozmâncă, Cristi Spetcu şi Dumitru Ţopai.
 
Gala Superkombat de la San Juan va avea loc în cea mai mare arenă din oraş, The Roberto Clemente Coliseum, care are o capacitate de 10.000 de locuri. Duelul dintre Cătălin Moroşanu şi Daniel Sam, britanicul aflat în top 15 la nivel mondial şi care în trecut i-a învins pe Brian Douwes şi Singh Jaideep, va fi meciul-vedetă al galei denumită „SUA vs Restul Lumii”, deoarece va programa confruntări între sportivi americani şi grei de pe toate continentele.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii