Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:29 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sulfina Barbu (PDL) Refacerea Aliantei D.A. este doar o problema de timp, pana se calmeaza Crin Antonescu

ro

14 Nov, 2010 18:24 1044 Marime text

Refacerea Aliantei D.A. este doar o problema de timp, 'pana se calmeaza Crin Antonescu, care, la ora actuala, este putin confuz si surescitat', a declarat, azi, deputata PDL Sulfina Barbu, citata de Agerpres. Barbu sustine ca in PNL si PDL sunt multi oameni care isi doresc apropierea dintre cele doua partide.Democrat-liberarala sustine ca ar fi votat, in cadrul Biroului Permanent National al PDL, in favoarea participarii formatiunii sale politice la discutiile de luni, initiate de liderul PNL, deoarece "intr-un moment atat de greu, orice deschidere spre dialog este de apreciat".

"Dar reactia aiuritoare a lui Crin Antonescu ma face sa spun ca PDL trebuie sa mai astepte, pana cand se calmeaza Crin Antonescu sau PNL isi aduce liderul cu picioarele pe pamant. Constructiile politice cer maturitate si intelepciune. Iar in ultima perioada Crin Antonescu este din pacate un pic confuz si surescitat. Declaratiile si actiunile sale sunt contradictorii nu numai pentru noi ceilalti, ci si pentru liberali", a afirmat Barbu.

Sulfina Barbu e de parere ca in PNL si PDL sunt multi oameni care isi doresc apropierea dintre cele doua partide: "Se vede ca, in spatele unor discursuri de campanie electorala, sunt de fapt multe lucruri care ne apropie. Mentinerea cotei unice si preocuparea pentru reformarea Parlamentului sunt doar doua exemple. Cand PNL va stii clar ce vrea si mai ales isi va tempera pretentiile exagerate si nejustificate, consider ca vom putea sta la aceeasi masa si sa vorbim aceeasi limba".

Sursa:hotnews.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii