Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:47 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sturion braconat din Dunăre, vândut pe marginea drumului, lângă Hârşova

ro

31 Aug, 2014 12:58 3032 Marime text
Poliţiştii din Vulturu şi Pantelimon au depistat trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 34 şi 39 de ani, toţi din Hârşova, care deţineau şi comercializau peste 30 de kilograme de peşte, inclusiv sturion de Dunăre, pe marginea Drumului Naţional 2A, fără a deţine documente legale.
 
Biroul de presă al IPJ Constanţa informează că celor trei li s-au întocmit dosare penale, fiind cercetaţi în stare de libertate pentru deţinerea, transportul, comercializarea de sturioni, în mod ilegal, cantitatea de peşte fiind ridicată în vederea confiscării şi predată instituţiilor specializate.
 
Şi poliţiştii din Mihai Viteazu şi Istria au depistat, lângă Sinoe, un băbat de 50 de ani, având asupra sa o arma de vânătoare, deţinută în mod legal, dar care nu avea autorizaţie de ieşire în teren cu arma de vânătoare. Bărbatul a fost condus la sediul Postului de Poliţie Mihai Viteazu, unde s-a întocmit dosar penal pentru braconaj cinegetic şi s-au ridicat atât permisul de port armă, cât şi cele două arme de vânătoare pe care acesta le avea asupra sa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii