Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:48 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Studenţii de la Medicină amenință cu proteste Ministerul Sănătăţii

ro

01 Feb, 2016 21:03 2238 Marime text
 
Într-o scrisoare deschisă adresată astăzi Ministerului Sănătăţii, studenţii de la Medicină atrag atenţia că s-ar putea ajunge la proteste.
 
Motivul? Studenții spun că vor putea avea loc manifestări dacă nu se aduc clarificări în ceea ce privește bibliografia pentru examenul de Rezidenţiat 2016. Asta, după ce a apărut zvonul că aceasta s-ar fi schimbat pe ultima sută de metri.
 
Bibliografia după care învaţă studenţii de la Medicină pentru examenul de Rezidenţiat de anul acesta va rămâne aceeaşi ca anul trecut, potrivit Departamentului de Rezidenţiat al Facultăţii de Medicină al Universităţii de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara. Aceasta, în condiţiile în care Ministerul Sănătăţii publicase pe site o nouă bibliografie după care studenţii s-au apucat deja să înveţe pentru examenul de Rezidenţiat din noiembrie 2016. În aceste condiţii, peste 1.200 de studenţi de la facultăţile de Medicină din toată ţara au semnat o petiţie online prin care cer lămuriri vizavi de bibliografia pentru examen, iar Federaţia Asociaţiilor Studenţilor în Medicină din România a transmis Ministerului Sănătăţii o scrisoare deschisă în care cere lămuriri vizavi de bibliografia pentru examenul de Rezidenţiat 2016, scrie româniatv.net.
 


Sursa foto: dcnews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii