Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:26 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Studenti in coma de 1 Mai

ro

01 May, 2010 13:52 1059 Marime text

Garda de Ziua Muncii se anunţă una aglomerată pentru medicii Spitalului de Urgenţe din Copou. Trei studenţi au ajuns în această dimineaţă în stare gravă la spital, din care unul în comă alcoolică.

Tânărul a fost preluat de ambulanţă chiar de la petrecerea dată în căminul studenţesc. "Examenele toxicologice complete au relevat o alcoolemie de aproape 4 la mie în sânge. Va rămâne internat la Secţia de Toxicologie", a declarat Tudor Ciuhodaru, coordonatorul UPU al Spitalului "Sf. Ioan" Iaşi.

În grija medicilor au ajuns la primele ore ale dimineţii şi o studentă de 24 de ani intoxicată cu produsele etnobotanice pe care le-a consumat în scop recreaţional şi un student de 22 de ani care a încercat să se sinucidă cu 40 de comprimate medicamentoase.

"Sărbătorile constituie vârfuri ale tentatativelor suicidare iar lipsa unor centre regionale de toxicologie cu centre de criză face ca acest fenomen să capete amploare. Ne aşteptăm ca numărul de tentative autolitice să fie în creştere în această periodă", a adăugat medicul Ciuhodaru.

Sursa: evz.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii