Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:30 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stolojan Premierul şi preşedintele PDL ar trebui să fie aceeaşi persoană, dar partidul decide

ro

05 Mar, 2011 15:23 1026 Marime text

Prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan a declarat, sâmbătă, că premierul şi preşedintele PDL ar trebui să fie aceeaşi persoană, în condiţii de echilibru fragil în Parlament, menţionând că Emil Boc ar fi potrivit pentru această postură, dacă doreşte. Potrivit http://www.mediafax.ro/, el a menţionat, înaintea şedinţei CNC, că partidul este însă forul decident.

Stolojan a spus că în condiţii de echilibru fragil în Parlament, ar trebui ca premierul să fie şi preşedinte de partid. El a menţionat că preşedintele de partid ar fi în postura de a menţine echilibrul în coaliţie, date fiind şi tensiunile din formaţiune.

Întrebat despre respingerea propunerii Monicăi Macovei legată de suspendarea automată a celor trimişi în judecată, Stolojan a răspuns: "Partidul are posibilitatea să-i suspende dacă rezultă o analiză din care se ajunge la concluzia ca trebuie suspendaţi".

Consiliul Naţional de Coordonare (CNC) al PDL va discuta sâmbătă şi va aproba eventual propunerile avizate, vineri, de Colegiul Director al formaţiunii, printre acestea numărându-se alegerea uninominală a conducerii şi acordarea de către Colegiu a derogărilor de la vechime pentru candidaturi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii