Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:50 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stocul de precomenzi Galaxy Note7, epuizat în România

ro

26 Aug, 2016 22:41 1897 Marime text
Întregul stoc de Galaxy Note7 alocat pentru precomenzi a fost epuizat, la puţin peste o săptămâna de la startul precomenzilor din 16 august, anunţă Samşug Electronics România, scrie yoda.ro

înainte de startul precomenzilor, interesul consumatorilor pentru Galaxy Note7 îl depăşise deja pe cel pentru Galaxy S7 şi S7 edge, în ceea ce priveşte înregistrarea utilizatorilor pe platformele digitale Samsung, acest fapt având că rezultat limitarea numărului de dispozitive alocate pe pieţele din Europa pentru precomenzi. Limitarea a fost necesară pentru a se asigura livrarea smartphone-ului Galaxy Note7 atunci când acesta va fi disponibil în magazine.

Că rezultat al numărului fără precedent de precomenzi înregistrate şi pentru a respectă angajamentul Samsung de a satisface într-o proporţie cât mai mare cererile utilizatorilor, disponibilitatea noilor smartphone-uri în Europa va fi segmentată. Galaxy Note7 va fi disponibil pe pieţele din Europa începând cu 2, 9 şi 16 septembrie, iar în România, acesta va fi comercializat începând cu 16 septembrie.

sursa foto: galaxynote7info.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii