Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:39 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stiripesurse Teroriștii avertizează. Au făcut liste cu viitoarele victime

ro

03 May, 2016 16:59 2431 Marime text
Atentatele din Paris şi Bruxelles sunt doar începutul unor noi atrocităţi. Statul Islamic dezvăluie un nou plan extrem de sângeros. Avertismentul este extrem de dur, potrivit Stiripesurse.ro. 

O grupare terorista care are legaturi cu Statul Islamic a dat publicitatii o lista cu oameni de ucis, pe care se afla locuitori, aparent la intamplare, din orasul New York. Pe lista se afla 3.600 de persoane din New York, care zilele acestea sunt contactate de FBI si NYPD si anuntate ca sunt tinte ale gruparii Armata Cibernetica a Califatului, a relatat postul TV WABC, citat de Syracuse.com. Printre tintele jihadistilor se numara angajati ai Departamentului de Stat si ai celui de Securitate Interna, insa lista contine si numele unor cetateni obisnuiti, selectati aparent aleatoriu. "Ii vrem #morti si #inchisi", este mesajul alaturat listei, care cuprinde nume, adrese de domiciliu si de e-mail, scrie Stiripesurse.ro. 

Experti americani au declarat pentru WABC ca, desi nu au fost identificate amenintari imediate, lista reprezinta ceva putin mai serios decat o simpla campanie de teroare, anunţă ziare.com. Nu este pentru prima data cand Statul Islamic publica liste cu tinte, insa cele anterioare contineau un numar mult mai mic de persoane. De exemplu, un document publicat anul trecut enumera 100 de militari americani ca tinte ISIL.

Sursa. Stiripesurse.ro
Sursa foto: evz.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii