Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:31 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştiripesurse.ro Un nou baron PSD în Dosarul lui Hrebenciuc, Adam şi Sîrbu

ro

19 Oct, 2014 14:42 2098 Marime text
Din dosarul prin care se solicita încuviinţarea arestării preventive pentru Viorel Hreneciuc şi Ioan Adam reiese că un alt baron PSD a fost racolat de reţea, informează ştiripesurse.ro.

Este vorba de Cătălin Nechifor, preşedintele CJ Suceava care este pomenit în momentul în care inculaţii din dosar în frunte cu Viorel Hrebenciuc l-au contactat pentru a cumpăra din bani publici un teren pe care apoi să îl achiziţioneze ei:

"Prin ordonanța din data de 25 august 2014 s-a dispus extinderea urmăririi penale și sub aspectul comiterii unei noi infracțiuni de instigare la abuz în serviciu, prev. de art. 47 C.pen. rap. la art. 132 din Legea nr. 78/2000 rap. la art. 297 alin. 1 C.pen. constând în aceea că BENGESCU DAN COSTIN, IACOB SORIN ION, HREBENCIUC VIOREL, cu sprijinul lui OLARI AUREL, efectuează demersuri pe lângă președintele Consiliului Județean Suceava, Nechifor Cătălin Ioan, pentru a-l determina să achiziționeze din bani publici moșia lui PALTIN GHEORGHE STURDZA din localitatea Salcea, jud. Suceava, compusă  dintr-un teren de aproximativ 10 ha și un conac. Este de menționat că imobilele moștenite de către Paltin Gheorghe Sturdza în localitatea Salcea se află în imediata apropiere a Aeroportului Stefan cel Mare Suceava, ce este în subordinea Consiliului Județean Suceava.", notează anchetatorii, potrivit ştiripesurse.ro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii