Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:34 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

stiripesurse.ro PNL s-ar putea scinda. Lui Crin Antonescu i se va cere să părăsească partidul

ro

13 Feb, 2014 09:55 2208 Marime text
Surse la varful PNL sustin pentru stiripesurse.ro ca PNL-ul se află în pragul scindarii. Totul a pornit de la intransigenţa afişată de preşedintele Crin Antonescu şi apropiaţii săi faţă de PSD, informează www.stiripesurse.ro.

„Rebelii” susţin că PNL nu îşi poate permite să părăsească guvernarea şi că preşedintele Antonescu se joaca cu focul cand merge la rupere in relatia cu PSD, PC si UNPR. O serie de inatalniri pentru coordonarea eforturilor anti-Crin Antonescu au avut loc zilele trecute intr-o cladire din Piata Constitutiei (si nu e Palatul Parlamentului).

Din „noul PNL” fac parte o serie de sefi de consilii judetene, ministri, fosti ministri si parlamentari. Acestia isi propun sa faca public in curand faptul ca actualul presedinte al PNL este „un iresponsabil care pune in pericol siguranta si integritatea PNL” si ii vor cere sa paraseasca conducerea partidului in caz contrar nu isi vor asuma consecintele.

„Oamenii au votat USL-ul si e normal sa ramanem la guvernare. E o nebunie ce se intampla si e clar ca din toata tarasenia PNL pierde!”, a spus unul din influentii sefi de CJ pentru stiripesurse.ro.

O intalnire decisiva a celor care doresc ramanerea la guvernare este de asteptat in curand si in functie de deciziile presedintelui Crin Antonescu se va actiona.

SURSA: Stiripesurse.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii