Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:55 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știripesurse.ro Cât de extinsă e rețeaua mafiotă în care sunt implicați Hrebenciuc și Sîrbu

ro

18 Oct, 2014 09:48 1471 Marime text
Procurorii DNA au început destructurarea uneia din cele mai organizate și mai periculoase mafii - cea a retrocedărilor. Dincolo de vinovății, oameni implicați și gravitatea faptelor... procurorii au făcut și harta rețelei în care sunt implicați oamenii forte din PSD: senatorul Ilie Sîrbu, șeful Grupului PSD din Senatul României și deputatul Viorel Hrebenciuc, vicepreședinte al Camerei Deputaților.

Alături de ei sunt pomeniți în dosar alți parlamentari, magistrați și oameni de afaceri.

Nu ar trebui să mire pe nimeni dacă în următoarele zile procurorii ar cere arestarea altor zeci de persoane pentru că grupul infracțional e extins în mai multe județe. În acest sens, cei de la știripesurse, îi citează pe procurorii DNA care susțin că „din probe rezultă că acest grup extins are în desfășurare și alte „spețe” privind retrocedările de imobile sau reconstituiri ale dreptului de proprietate în mod ilegal, nu numai Domeniul Ghica (în Călărași, Sinaia, Buzău, Galați, Vâlcea, Suceava)”.

Amintim că în cazul deputaților Viorel Hrebenciuc și Ioan Adam, astăzi Camera Deputaților va analiza cererea DNA privind arestarea preventivă a acestora.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii