Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:10 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știați că avem o poartă energetică în România prin care poți ajunge într-un univers paralel?

ro

25 Jun, 2016 09:11 15249 Marime text
România are multe locuri frumoase și interesante, zone cu legende, zone pe care se spune că nu ai cum să le uiți dacă ajungi pe acolo, zone cu însemnătate istorică și tot așa. Avem o țară frumoasă! Astăzi vă vom vorbi despre Munţii Buzăului. Sunt locuri cu o încărcătură energetică extraordinară, locuri în care pământul „pulsează”. Cercetatorii le-au studiat ani la rând și au scris tratate peste tratate, ajungând la concluzia că România beneficiază de unul dintre cele mai puternice scuturi energetice de pe planetă.
 
Ei bine, este prea puţin cunoscut faptul că Munţii Buzăului ascund o poartă energetică de unde se poate ajunge într-un univers paralel necunoscut! Informația pare SF? Pentru unii, cu siguranță este. Am căutat informaţii legate de acest subiect pentru a vă explica mai bine despre ce este vorba aici.
 
În urmă unor teste experimentale efectuate între 1978 – 1981, în regiunea Bozioru, a rezultat că în anumite situaţii, când se întruneşte un număr nedeterminat de factori electromagnetici (geomagnetici, biofizici şi de altă natură), este posibilă dispariţia instantanee a unor persoane. În această zona au loc unele fenomene paranormale ce încă nu au putut fi explicate prin legile fizicii aşa cum le cunoaştem în prezent. Inexplicabilă este şi „ceaţa albastră, strălucitoare, cu irizări ciudate”, care se manifestă sub formă de cupolă, măsurată cu un dispozitiv pentru radiaţii luminoase şi având 28.000 de grade Kelvin. Acest fenomen este însoţit de o concentrare a infrasunetelor de foarte joasă frecvenţă (3, 4 Hz) şi de un zgomot de fond foarte supărător pentru fiinţele vii. De aceea, omul poate avea stare de greaţă, cefalee, simte că îi vibrează toate celulele. 
 
Omul simte că se sufocă. În acele momente pot apărea halucinaţii, vizuale şi auditive. În cazul în care persoana respectivă depăşeşte o limită de siguranţă, ea poate fi „aspirată” violent în interiorul acelei ceţi albastre, care ia forma unui vârtej relativ orizontal. La „expulzarea” persoanei din tunelul turbionar, cerul este senin, strălucitor, este o linişte totală, omul se simte bine, are senzaţia că se află în stare de imponderabilitate. Dincolo de starea de bine, omul este total dereglat. Pierde simţul orientării în teren pentru un interval de maximum două ore, vede peisajul inversat, că în oglindă şi crede că cei din jurul său nu sunt cum ar trebui să fie.
 
Doi subiecţi umani voluntari, dintre care un fizician, au descris în mod similar ce li s-a întâmplat în timpul „aspiraţiei”, experimentele fiind făcute la un interval de doi ani. Apropierea de ceaţă albastră creează o stare de teamă ce se transformă treptat în spaimă incontrolabilă, când subiectul este aspirat cu violenţă într-un tunel energetic turbionar, la capătul căruia se vede o lumina albă, strălucitoare. În zona respectivă s-au făcut şi experimente de comunicaţie telepatică, efectuate pe grupe de subiecţi copii, pentru un studiu solicitat de Ministerul Apărării Naţionale. S-a constatat că în timpul ceţii albastre turbionare, comunicaţiile telepatice au o acurateţe de 96-98% în percepţia mesajului.Testele au fost repetate şi în prezenţa unei comisii militare. 
 
Aparatele o iau razna aici. Fenomenul este comparabil cu cel relatat într-un documentar difuzat pe Discovery, despre Triunghiul Bermudelor. În documentar, ceaţa albastră este denumită „ceaţă electronică” sau „vârtej electronic”, fiind responsabilă de devierea unui avion cu 160 de km faţă de ruta iniţială.
 
Există informații potrivit cărora în anii ’80, în Munţii Buzăului s-au efectuat o serie de experimente militare de către cercetători angajaţi pe baza de contract de către Ilie Ceauşescu, care avea o unitate de paranormali lângă lacul Gotes. Experimentele de la lacul Gotes priveau apariţia unui fenomen straniu, un vortex energetic ce se instala în anumite condicii geo-magnetice, fiind însoţit de tulburări energetice care favorizau transmisia telepatică.
 
Un cercetător, căruia i-a fost luat un interviu la România TV, a spus că în timpul apariţiei „norului gri”, pe un fond de un albastru intens imposibil de descris în cuvinte, au fost raportate dispariţii de persoane, uneori acestea apărând în alte locuri. Ataşaţii militari sovietici au făcut „schimb de experienţă” cu cercetătorii români, uneori furându-le pur şi simplu rapoartele secrete. Se pare că unul dintre cercetătorii angajaţi de Ilie Ceauşescu s-a lăsat aspirat de norul gri. El a dispărut din faţă observatorilor timp de 4 ore, fiind găsit la o distanţă apreciabilă. A descris o călătorie într-un univers paralel straniu. I s-a părut că incursiunea să a durat până în 10 minute. La revenire, vedea totul inversat, ca în oglindă, şi a slăbit opt kilograme în următoarele zile. Cercetătorii au numit fenomenul norului gri „poarta timpului”.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii