Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:30 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Steve Jobs vs Tim Cook

ro

15 Mar, 2015 21:20 2113 Marime text
O carte care va ajunge în curând în magazine, numită "Becoming Steve Jobs", oferă câteva revelaţii despre co-fondatorul Apple, cel care a murit în 2011 din cauza cancerului pancreatic. Scrisă de către Brent Schlender şi Rick Tetzeli, o parte din carte a fost postată pe Amazon la categoria "Uită-te în carte" înainte să fie ştearsă. Deşi acel preview nu mai e online, au fost dezvăluite câteva informaţii interesante, scrie Phone Arena, citată de yoda.ro. 
E posibil că cel mai interesant lucru din carte să fi fost dezvăluit cu ocazia acelui preview - se pare că Tim Cook a descoperit că are aceeaşi grupa sanguină cu Steve Jobs, amândoi având un tip rar. Cook a efectuat câteva teste la spital şi a descoperit că starea să de sănătate este bună. Aşa că l-a abordat pe Jobs şi s-a oferit să-i doneze o parte din ficat! Co-fondatorul Apple, cel care avea nevoie urgenţă de un nou ficat în acel moment, a refuzat categoric varianta.
 
Steve Jobs a făcut până la urmă transplant de ficat în 2009, însă a murit la 2 ani distanţă după ce cancerul pancreatic a revenit. Un alt pasaj interesant e reprezentat de posibilă achiziţionare a Yahoo-ului discutată de către Jobs şi Bob Iger. Cartea "Becoming Steve Jobs" nu a fost lansată încă, existând însă varianta unei pre-comenzi.
 
Sursa: yoda.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii