Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stephen Hawking are cont Weibo. El este urmărit de peste un milion de chinezi

ro

12 Apr, 2016 21:29 1790 Marime text
 
Savantul britanic Stephen Hawking a reușit astăzi performanța de a înregistra 1,3 milioane de persoane care îl urmăresc pe Weibo, la numai opt ore de la inaugurarea contului său pe această mare rețea socială din China. Weibo are aproximativ 200 de milioane de utilizatori activi, după cum relatează EFE. Se pare că el este foarte popular în China.
 
Performanța astrofizicianului este remarcabilă, inclusiv prin comparație cu contul său de Twitter, urmărit de numai 35.900 din totalul celor 300 de milioane de utilizatori ai acestei rețele. Pe Weibo, el a strâns deja 220.000 de comentarii și 440.000 de ''like''-uri.
 
Prin deschiderea unui cont pe platforma Weibo, Hawking se adaugă unei liste de mari personalități internaționale care au procedat astfel pentru a se apropia de publicul chinez, cum ar fi Bill Gates, cofondatorul Microsoft, al cărui cont este urmărit de trei milioane de persoane, sau Hugo Boss și Paris Hilton. Deși conturile lor au un succes considerabil, ei nu se pot compara cu frumoasa Xie Na, prezentatoare la o televiziune din provincia chineză Hunan, al cărei cont de Weibo este urmărit de 83 de milioane de persoane.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii