Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:44 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stelian Tănase cere SRI să-şi retragă ofiţerii acoperiţi din TVR

ro

06 Apr, 2015 17:28 2131 Marime text
Președintele-director al Societății Române de Radioteleviziune insistă asupra cererii privind scoaterea ofițerilor acoperiți din TVR, Stelian Tănase afirmând, luni, că așteaptă ca actual șef al Serviciului, Eduard Hellvig, să îl sune.
 
Tănase i-a adresat, în ianuarie, o scrisoarea generalului SRI Florian Coldea, prin care îi cerea acestuia să își retragă ofițerii acoperiți din TVR, informează b1.ro.
 
 Întrebat dacă a primit vreun răspuns de la SRI şi dacă a avut vreo întâlnire pe tema aceasta, Stelian Tănase a spus:
 
,"N-am avut o întâlnire şi o doresc, pentru că acolo au fost nişte schimbări, la vârful SRI, care au schimbat puţin datele problemei. Reacţia mea a fost la interviul pe care l-a dat George Maior (fostul director al SRI, n.r.) şi în care a spus că sunt agenţi acoperiţi în presă. Eu imediat am ripostat, am spus că să-i retragă din TVR. Menţin şi acum această cerere către SRI. Pe mine nu mă priveşte cine conduce acest serviciu, ci instituţia şi atitudinea. Şi am primit un răspuns care nu răspundea la obiect, adică îmi dădea o stenogramă a acelui interviu. Ce a spus domnul Maior".
 
 "Voi insista. Am dat un telefon la SRI pentru a avea o discuţie cu domnul Hellvig, pe care, de altfel, îl cunosc. Şi de la cabinet mi s-a spus că o să fim sunaţi. Sunt două săptămâni de când s-a întâmplat asta, n-au sunat, dar, uitându-ne pe agendă, vedem că acolo, la SRI, a fost foarte multă treabă şi bănuiesc, când va găsi un moment, după Paşti, mă va suna. Şi el mă cunoaşte. Şi o să putem să discutăm. Insist şi acum, agenţii serviciilor secrete trebuie retraşi din TVR", a mai spus Tănase.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii