Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:02 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal - Liga I Steaua București - Concordia Chiajna 2-2

ro

10 May, 2015 23:33 986 Marime text
 
Steaua București a terminat la egalitate cu Concordia Chiajna, 2-2 (1-0), în această seară, pe Arena Națională, într-un meci din etapa a 31-a a Ligii I de fotbal, și a ratat șansa de a reveni pe primul loc al clasamentului, informează Agerpres.

Campioana a condus cu 1-0 la pauză, prin golul marcat de Stanciu (29), dintr-un penalty acordat pentru faultul lui Hristijan Dragarski la Alex Chipciu. Ilfovenii au egalat după pauză, prin brazilianul Fernando Boldrin (54), din penalty, după o intervenție a lui Guilherme la Daniel Florea, la limita careului.

nițial Florea a executat lovitura de pedeapsă, portarul Valentin Cojocaru a apărat, însă arbitrul Sebastian Colțescu nu-și dăduse acordul pentru executare. Concordia a preluat conducerea în minutul 63, prin golul marcat din lovitură liberă de Boldrin, cu concursul portarului Cojocaru.

Colțescu a dictat în mod eronat lovitura liberă pentru henț, dar reluările de televiziune au demonstrat că Alin Toșca nu a lovit mingea cu mâna. Steaua a egalat în minutul 73, prin Gabi Iancu.



Sursa: Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii