Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:56 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stareţul Teotim de la mănăstirea Basarabi a umplut de sânge un bătrânel

ro

27 Aug, 2010 07:13 4202 Marime text

staret_bataie.jpgStareţul unei mănăstiri din judeţul Constanţa l-a rupt în bătaie pe un bătrân până l-a umplut de sânge, fiindcă victima intrase fără aprobare în curtea lăcaşului de cult ca să scurteze drumul spre casă.

Teotim Popa, stareţul Mănăstirii Basarabi din judeţul Constanta, pare un adevărat monstru, spun reporterii CANCAN.

Recent, acesta a bătut cu o cruzime inimaginabilă un bătrân, doar pentru ca acesta şi-a permis să treacă prin curtea mănăstirii pentru a scurta drumul. Întreaga scenă a fost filmată de o persoana care se afla în lăcaşul sfânt pentru a se reculege. Imaginile îl arată pe duhovnicul Teotim repezindu-se asupra bătrânului. Ca un călugăr shaolin, stareţul îl pune la pământ pe bătrânel şi începe să-l lovească în figură.

"Este incredibil ce s-a întâmplat. Eram la mănăstire şi deodată am auzit ţipete, iar când m-am uitat l-am văzut pe preotul Teotim cum îl bătea pe bătrân", a declarat cel care a asistat la scenele de o violenţă extremă.

Sursa: Cancan.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • marinica soferul 27 Aug, 2010 22:58 NU VEDETI STIMATILOR CA ACEL BORFAS CU BARBA APARE A BOSCHET..ARE BLUGI,CHICI,BARBA..ETC.AM CREZUT INITIAL CA ESTE UNDEVA PE LA VREUN BAR,CARCIUMA,FUTELNITA..DACA DVS CREDETI IN ASA DESCREERATI ATUNCI DUCETIVA CU EL LA CASA DE NEBUNI..
  • vio 27 Aug, 2010 12:51 pai care este staretul??? ca nu vad pe nimeni imbracat in haine bisericesti? asa sunt calugarii moderni? rusine!!!!!!!!!!!!!!!!!! ar trebui raspopiti si dati afara din manastire! unde sunt faptele bune pe care trebuie sa le faca?