Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:53 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Starbucks deschide mâine prima cafenea din Constanţa

ro

27 Aug, 2014 10:01 5059 Marime text
Starbucks România deschide mâine, la ora 8.00, prima cafenea în Constanța. Aceasta se află în incinta Maritimo Shopping Center.

Pe parcursul întregii zile, clienții se pot bucura de o ofertă specială, toate băuturile fiind oferite la jumătate de preț.

Este cea de-a zecea cafenea deschisă în România, în momentul de față existând șapte cafenele în București, una în Cluj-Napoca și una în Timișoara.

Cafeneaua din Constanţa are un design modern, prietenos și funcțional. Astfel, consumatorii pot avea acces uşor la produsele potrivite pentru orice moment al zilei, cu ingrediente de cea mai bună calitate, servite pe loc sau la pachet, a declarat Costin Gheorghiu, manager în cadrul Starbucks România.


Starbucks este liderul mondial în vânzarea cu amănuntul și prăjirea cafelei de specialitate. Prima cafenea a fost înființată în 1971, în Piața Pike din Seattle, iar în momentul de față, numără peste 20.000 de unităţi la nivel global. Starbucks a intrat pe piața din România în anul 2007, odată cu deschiderea primei cafenele în Plaza România.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii