Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:54 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Staff-ul AC/DC sustine ca drumarii au cerut spaga cate 50 de euro pe camion

ro

02 Jun, 2010 01:12 1165 Marime text

acdc_truck.jpgReprezentanţii trupei AC/DC au depus o plângere la Compania Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale, în care spun că la Vama Nădlac li s-a cerut mită câte 50 de euro pentru fiecare dintre cele 29 de camioane care transportau echipament.

Caravana trupei AC/DC a intrat într-un conflict cu angajaţii Companiei de Drumuri, la ieşirea din ţară, în Vama Nădlac, după ce drumarii au cerut spre verificare rovinietele din perioada de şedere, solicitare ilegală, iar apoi au pretins o sumă de bani pentru a permite accesul spre Ungaria, după cum susţin reprezentanţii rockerilor australieni.

"Am primit o sesizare de la reprezentanţii AC/DC, pe care am luat-o foarte în serios. Am declanşat un control acolo şi vom lua măsurile cele mai serioase. Eu personal îi felicit pe cei de la AC/DC că mi-au trimis o sesizare, eu de unde să ştiu ce fac angajaţii de acolo...", a declarat pentru REALITATEA.NET directorul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR), Dorina Tiron.

Potrivit acesteia, reprezentanţii trupei rock susţin că li s-a cerut, la Vama Nădlac, câte 50 de euro pentru fiecare dintre cele 29 de camioane care transportau echipament, fără să li se elibereze facturi.

„S-a discutat pe seama rovinietei. Angajaţii au cerut rovinieta, ei au dat-o, dar apoi angajaţii au cerut rovinietele şi din timpul şederii în ţară, ceea ce nu era legal. Pentru că nu au avut documentele, angajaţii au cerut o sumă de bani ca să îi lase să plece. Din plângere reiese că li s-ar fi cerut câte 50 de euro pentru fiecare dintre cele 29 de camioane”, a precizat directorul CNADNR.

"Vom trimite la Timşoara o comisie care va ancheta cazul, condusă de şefa Departamentului de Control", Ana Luţu, a mai spus Dorina Tiron.

„Noi nu mai suntem responsabili de ce s-a întâmplat după încheierea concertului. Dacă s-a cerut într-adevăr şpagă, e un lucru regretabil şi nu pune România într-o lumină foarte bună”, a declarat pentru REALITATEA.NET Sonia Lodi, PR Manager al companiei D&D East Entertainment, care s-a ocupat de organizarea concertului.

Povestea şpăgii cerute celor de la AC/DC a început pe blogul lui Andrei Ciurcanu, care scria că "românii nu iartă pe nimeni când e vorba de luat şpagă. Şi nu i-au iertat nici pe cei de la AC/DC după concertul din Bucureşti. Surse din Ministerul Transporturilor şi din Compania Naţională de Autostrăzi susţin că angajaţi din Vama Nădlac au cerut şoferilor camioanelor, care transportau echipamentul trupei rock, şpagă pentru a putea ieşi din România".


Trupa AC/DC a susţinut la 16 mai un concert la Bucureşti, unde au participat aproximativ 60.000 de spectatori.

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii