Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:56 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SSC Farul, victorie cu Axiopolis Cernavodă

ro

18 Aug, 2016 22:20 1704 Marime text
 
SSC Farul Constanţa, echipa înfiinţată de suporterii FC Farul, a disputat, în această seară, ultimul amical înaintea începerii Ligii a IV-a, eşalon în care s-a înscris.

Formaţia constănţeană a întâlnit în deplasare Axiopolis Cernavodă (nou-promovată în Liga a III-a), de care a dispus cu 2-1 (1-1). Axiopolis a condus cu 1-0, după care Ionuţ Florea a egalat, stabilind scorul pauzei. Reuşita victoriei SSC Farul i-a aparţinut lui Bumbac, în primul sfert de oră din partea secundă.

Antrenorul principal al echipei suporterilor, Ion Barbu, a jucat din nou titular, însă puţin, până a ajuns la meci Măgureanu, căruia i-a cedat locul în teren în minutul 25. Formula de start a SSC Farul a fost: Tătar - Elisei, Răvoiu, Bumbac, Meleandră - I. Barbu (25 Măgureanu) - D. Popa, Ochia, I. Florea, Beşleagă - Mazilu.

Au mai jucat Iacob şi Mândră. Al. Grigoraş, Pătraşcu şi Vl. Neagu nu au putut veni la această partidă, dar vor fi prezenţi la debutul SSC Farul în campionat, duminică, de la ora 11.00, la meciul cu Sparta Techirghiol, care se va juca la Techirghiol.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii