Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:05 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SRP Neptun achiziţionează articole pentru curăţenie şi menaj de aproape 70000 de lei (document)

ro

28 Jan, 2015 17:43 1969 Marime text
Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat Bucureşti achiziţionează articole pentru curăţenie şi menaj. Atribuirea contractului s-a făcut în cadrul unei licitaţii, conform LicitatiaPublica.ro.
 
Locul principal de livrare este Sucursala pentru Reprezentare si Protocol (SRP) Neptun, din Constanţa.
 
Astfel, prin acest contract, Sucursala pentru Reprezentare şi Protocol Neptun, doreşte să achiziţioneze produse de curăţenie, dezinfectanţi, produse chimice, detergenţi, preparate odorifere şi hârtie igienică pentru deservirea tuturor compartimentelor, hotelurilor şi vilelor din cadrul sucursalei, pe o perioada de 12 luni de la atribuirea contractului.
 
Valoarea totală finală a contractului este de 68.000 de lei.
 
Contractul a fost atribuit la data de 29 decembrie 2014 societăţii comerciale Sanipack Distribution SRL, din localitatea Pantelimon.

Despre Sanipack Distribution SRL

Conform Registrului Comerţului, Sanipack Distribution SRL a fost înregistrată la data de 03.11.2011 şi are sediul în localitatea Pantelimon, judeţul Ilfov. Unic asociat este Valentin Gabriel Panait, de 27 de ani, din Buzău. Acesta mai este administrator şi asociat al SC DETERGENŢI PROFESIONALI SRL.
 
Potrivit Vrajitorul.eu, la finalul anului 2013, Sanipack Distribution SRL a declarat o cifră de afaceri de 1.335.557 şi un număr de 4 salariaţi.
 
Compania se află într-o situaţie financiară bună. Indicatorii de profitabilitate precum şi soliditatea indicatorilor de solvabilitate garantează o evoluţie lipsită de riscuri în perioada următoare. În următoarele 6-12 luni firma nu va întâmpina dificultăţi în achitarea obligaţiilor de plata faţă de partenerii de afaceri.

Anunţul complet poate fi vizualizat în secţiunea "Documente" a acestui articol
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii