Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:48 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SRI interpreteaza gresit interceptarile telefonice

ro

21 Oct, 2009 12:38 1787 Marime text

 

Mascaţii trupelor speciale ale Poliţiei Timiş au intrat simultan in 12 locuinte din Jimbolia, pentru ca aveau informatii ca membrii familiilor sunt implicati in trafic de droguri, în urmă cu două săptămâni.La scurt timp procurorii Timiseni i-au eliberat pe nouă dintre ei şi au ratat arestarea celor trei lideri.

Cezar Munteanu, de 19 ani, Cosmin Eparu, de 28 de ani şi Leon Marinică, de 35 de ani, toţi din Jimbolia, au fost eliberaţi de Tribunalul Timiş, deşi sunt recidivişti realateaza Adevarul. Telefoanele celor trei au fost puse sub ascultare de SRI, încă din 2008, însă procurorii nu au fost capabili să strângă probe care să-i incrimineze.

Poliţiştii sub acoperire, infiltraţi în reţea şi coordonaţi de un procuror, susţin că au cumpărat de 32 de ori haşiş, cannabis şi ecstasy de la trupa de traficanţi din Jimbolia. Poliţiştii spun că de fiecare dată au fost sunaţi de traficanţii din Jimbolia, care le ofereau drogurile.
În sute de pagini în care sunt transcrise convorbirile telefonice ale tinerilor traficanţi, nu există nicio discuţie între poliţişti şi traficanţii acuzaţi că le-au vândut drogurile.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii